Halloween D.31. oktober 2023!


Halloween nærmer sig med hastige skridt, og med den spændende afslutning på Horror Drive Thru i sigte, har vi besluttet os for at tilføje en ekstra dosis spænding. Forestil dig en hjertebankende tur gennem parken, der har været forladt i utrolige 17 år inden Fyns Sommerland åbnede igen! Med over 25 skræmmere, vil du blive sat på prøve og udfordret til at bevise, om du kan komme igennem parken i live. Denne uforglemmelige oplevelse må du ikke gå glip af – den vil helt sikkert efterlade dig målløs og lysten efter mere.

Køb billet

 

 

HALLOWEEN i Fyn Sommerland

Vi har besluttet os for at forkæle alle med en ekstra dosis spænding på selveste Halloween. En rygradsoprivende tur gennem parken, der har ligget forladt i utrolige 17 år inden Fyns Sommerland åbnede igen!

Men..!

Det er ikke det eneste du kan opleve! Har du børn under 13 år, så kan de vente oppe i huset sammen med en voksne til turen er færdig – informer blot personalet.

Hvad kan man foretage sig?

 • Butikken er åben for mad, drikke og halloween-slik

 • Gå en tur op i det 17 meter høje tårn. Gå op i tårnet og tag et kig udover parken. Begrænset område pga. Horror Walk Thru


 • Program

  18:00 Parken åbner (Gratis indgang)
  19:00 Den første Horror Walk Thru gruppe kommer ind i skoven
  22:00 Den sidste gruppe kommer ind i skoven
  22:30 Parken lukker

  Facts

  • Varighed Cirka 30 minutter
  • Dato 31. Oktober 2023
  • Tidspunkt 18:00 til 22:30
  • Alder +13 år
  • Pris 199 kr. pr. person
  • Adresse Fjellerupvej 81, 5560 Aarup

  Køb billet

  Billede af ...

  Hvilke regler gælder i skoven?

  Fra hovedhuset bliver man lukket ind på banen i grupper. Følg reb, lys og pile!

  Billede af ...

  Oplevelsen

  Der vil forekomme let berøring fra skræmmerne. Oplev parken som du aldrig har oplevet den før fra dit værste mareridt – kommer du mon levende ud på den anden side? Aldersgrænse: +13 år Gruppestørrelse: 5-8 personer\* \*Vi samler grupperne ift. hvem der kommer som gæster. Hvis man f.eks. kommer en gruppe på 5-6 personer og gerne vil gå sammen uden andre, så kan man det. Hvis man f.eks. kommer alene eller 2, eller 3 eller 4 og gerne vil gå med andre, bliver man sat i gruppe med andre gæster op til en gruppestørrelse på 8 personer.

  Billede af ...

  Hvad tid skal vi være der?

  Vi anbefaler, at du sætter halvanden time af til at parkere, checke ind, opleve stedet og få pusten bagefter.

   
   
   
   
   

  “Jeg har allerede oplevet Horror Drive Thru i år, og jeg ser virkelig frem til at tage turen på benene! Jeg glæder mig!“

  –Jesper
   
   
   
   
   

  “Sidste år gav jeg turen en chance, men jeg havde ikke lyst til at prøve den igen. Nu er jeg imidlertid blevet inspireret til at tage turen og udforske parken – det ser jeg virkelig frem til!”

  –Annemette
   
   
   
   
   

  “Michael foreslog det i madområdet, og jeg kan allerede fornemme, at det bliver en helt vild oplevelse!”

  –Karoline

  Køb billet

  Tak til

  Fyn Sommerland Autohuset Vestergaard Superbrugsen